Груша Кюре відноситься до зимових сортів, виведених французькими селекціонерами.
Дозрівання плодів настає в кінці вересня - початку жовтня. Після знімання повинні ще 2-3 тижні полежати, щоб досягти піку своїх смакових якостей. Зберігатися можуть від 30 до 60 днів.
Плоди виростають середніх та особливо великих розмірів. Їхня вага може коливатися від 160 до 250г. Груші Кюре нерівнобокі, мають подовжену грушоподібну форму. Шкірка гладка, матова, дуже щільна, при повному дозріванні забарвлена у світло-жовтий колір і посипана безліччю маленьких крапок.
М'якуш білого кольору, дуже соковита, не щільна. На смак кисло-солодка, трохи терпка з невеликою кількістю кам'янистих клітин. Аромат практично не відчутний.
Сорт дуже теплолюбний, не боїться посух і морозів. Також груші даного сорту добре переносять перевезення і практично не бояться грибкових хвороб.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Смак плода | Висока |
Вік саджанців | висока |
Життєва форма | Відкрита коренева система |
Культура | Однорічний |
Маса плоду | кінець вересня |
Морозостійкість | Кюре |
Достигання | солодкий |
Сорт | Плодові дерева |
Способ упаковки | Саджанці |
Транспортабельність | Висока |
Колір плода | Груші |
- Ціна: 204 ₴