Батьківщина груші Аббат Фетель — Франція. Дерева виростають не особливо великими з кроною у формі піраміди.
Достигання плодів настає з 1 по 15 вересня. В умовах холодильника можуть зберігатися до середини зими.
Плоди мають гарний товарний вигляд. Під час дозрівання груші досягають особливо великих розмірів. Маса однієї може коливатися від 0,25 до 0,4 кг. Форма — подовжена, грушоподібна. Шкірка тонька, але щільна. У період знімання груші пофарбовані в жовто-зелений колір, який у разі повного дозрівання переходить у світло-жовтий.
М'якоть може бути від білої до кремової. Груші Аббат Феттель на смак дуже солодкі та соковиті, що тануть у роті. Для них характерний стійкий аромат і приємна кислинка. Сорт не боїться грибкових та інших захворювань.
Характеристики
| Користувальницькі характеристики | |
|---|---|
| Смак плода | Висока |
| Вік саджанців | висока |
| Життєва форма | Відкрита коренева система |
| Культура | Однорічний |
| Маса плоду | початок вересня |
| Морозостійкість | Абат Феттель |
| Достигання | солодкий |
| Сорт | Плодові дерева |
| Способ упаковки | Саджанці |
| Транспортабельність | Висока |
| Колір плода | Груші |
Інформація для замовлення
- Ціна: 204 ₴
