Достигання плодів (знімне) настає в останній декаді вересня, першою — жовтня. Для повного дозрівання грушам потрібно довго полежати. Їсти їх можна не раніше за кінець грудня. Зберігати плоди можуть до середини весни. Водночас вони стають усе смачнішими та смачнішими.
Плоди великі, пофарбовані в жовто-зелений колір із ледве помітним рум'янцем на одній стороні. Маса одного коливається від 180 до 200 г. Поверхня груша буграста, форма — грушаподібна.
М'якоть білого кольору з помітною жовтизною. За щільністю плоди досить м'які, дуже соковиті.
Сорт не боїться парші й інших грибкових недуг.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Смак плода | Висока |
Вік саджанців | висока |
Життєва форма | Відкрита коренева система |
Культура | Однорічний |
Маса плоду | кінець вересня |
Морозостійкість | Млиївська зимова |
Достигання | солодкий |
Сорт | Плодові дерева |
Способ упаковки | Саджанці |
Транспортабельність | Висока |
Колір плода | Груші |
Інформація для замовлення
- Ціна: 204 ₴