Яблуня зимова Сапфір є гібридом, отриманим за допомогою схрещування Бойкена та Кальвіля снігового.
Плод великий, його маса досягає 200 грамів. Верхівка ребриста. Поверхня яблука вирізняється гладкістю, блищить. За кольором плід світло-зелений. Є розмитий світло-малиновий рум'янець, що з'являється на боці, яку нагріває сонце.
На смак сорт солодкуватий із частою кислоти. Зеленувато-біла м'якоть дуже гарна. Її ніжність і щільність приносить задоволення під час їди.
Достигає у середній термін. У жовтні зазвичай знімають плоди; сорт дозріває для прийняття їжі впродовж грудня. Якщо зберігати яблука в холодильнику, то вони прекрасно збережуться аж до початку літа.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Смак плода | Висока |
Вік саджанців | висока |
Життєва форма | Відкрита коренева система |
Культура | Однорічний |
Масса плоду | кінець жовтня |
Морозостійкість | Сапфір |
Достигання | кисло-солодкий |
Сорт | Плодові дерева |
Способ упаковки | Саджанці |
Транспортабельність | Зелений |
Стійкість до захворювань | 170-200г |
Колір плода | Яблуня |
Інформація для замовлення
- Ціна: 99 ₴