Назва: Annona squamosa. Семейство Annonaceae.
Походження тропічна Америка. Одна з найпопулярніших і найсмачніших Аннон. Плоди мають прекрасний десертний смак. Їх їдять свіжими, готують морозиво та десерти.
Добре підходить для вирощування як контейнерний екземпляр. Рослини, вирощені з насіння, здатні плодоносити на 3-4 рік. Найкраща експозиція з гарним освітленням. Ґрунт будь-який, поживний, з достатньою кількістю розпушувачів. Полив регулярний у теплу пору року, без перезволоження земляного кома. Взимку обмежений. Підживлення органічними та мінеральними добривами: навесні та влітку — 1 раз на 10-14 днів, восени та взимку — 1 раз на 1,5-2 місяці. Молоді рослини, що досягли віку 1-1.5 року, для нормального розвитку, треба тримати в контейнерах великого розміру та проводити регулярне обрізання. Плодоношення можливе на 3-5 рік.
Розмножується насінням, держаками та присмаком. Перед посівом насіння скарифікують, злегка напиливши оболонку. Потім замочують у теплому вологому середовищі на добу. Заглиблюють на 1.5-2 см і пророщують у теплому місці під плівкою. За сприятливих умов, скафіковане насіння, проростає через 3-5 тижнів. Не зкарифіковані через 3-4 місяці та водночас відсоток способів набагато нижчий.
Походження тропічна Америка. Одна з найпопулярніших і найсмачніших Аннон. Плоди мають прекрасний десертний смак. Їх їдять свіжими, готують морозиво та десерти.
Добре підходить для вирощування як контейнерний екземпляр. Рослини, вирощені з насіння, здатні плодоносити на 3-4 рік. Найкраща експозиція з гарним освітленням. Ґрунт будь-який, поживний, з достатньою кількістю розпушувачів. Полив регулярний у теплу пору року, без перезволоження земляного кома. Взимку обмежений. Підживлення органічними та мінеральними добривами: навесні та влітку — 1 раз на 10-14 днів, восени та взимку — 1 раз на 1,5-2 місяці. Молоді рослини, що досягли віку 1-1.5 року, для нормального розвитку, треба тримати в контейнерах великого розміру та проводити регулярне обрізання. Плодоношення можливе на 3-5 рік.
Розмножується насінням, держаками та присмаком. Перед посівом насіння скарифікують, злегка напиливши оболонку. Потім замочують у теплому вологому середовищі на добу. Заглиблюють на 1.5-2 см і пророщують у теплому місці під плівкою. За сприятливих умов, скафіковане насіння, проростає через 3-5 тижнів. Не зкарифіковані через 3-4 місяці та водночас відсоток способів набагато нижчий.
Інформація для замовлення
- Ціна: 225 ₴